Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Studsvänlig soffa och riktigt vita tänder

Idag hade vi en såndär riktig mysdag. Vi åkte ut till fina M och hennes Rosco och dottern F för att kolla på lite barnkläder. 
Det slutade med några timmars häng i solen och hundträning - och en oförskämt god paj.. 

Imorgon har vi bokat in en lekdate med barnen, så Silas och Saga-Vilhelmina är lediga från förskolan.
Ack så mysigt det ska bli!

Jag låter bilderna tala för dagen:
(null)

(null)
Maken till vita tänder får man leta länge efter! Hemligheten är alltså inte blekning, utan märgben, färskfoder och diverse råa äckelheter. Om någon undrade över det menar jag. 
(null)

En solig och avslappnad dag avslutades med en ny soffa hemma tack vare fina Mia och Lasse - denne fick genast godkänt av barn, katter och hund.
Själva har vi invigt den genom att låta den genomgå eldprovet då barnen somnat - 4 avsnitt av en sjukt bra serie. Glatt kan jag meddela att den håller måttet. Den är såväl skön för min nacke som rymlig så att familjen faktiskt ryms. 
Som vi har längtat!

(null)

Jag glömde såklart nämna att den också är ytterst studsvänlig - alltid ett viktigt kriterium då vi letar möbler. 

Nu avslutar jag en kanondag med att bestämma mig för att jag ska sova inatt. Igår kunde jag inte somna alls utan låg bara och vred mig tills det plötsligt var morgon och dags att åka till fina M. Så min kropp borde vara trött nu, även om min hjärna ger sig ut på oändliga vandringar så fort det kvällas. 

Är det någon mer som upplever dendär själsliga kvällsvandringen som kan hålla en vaken i timmar utan att man knappt hinner märka det?
Taggar: flytta, löser, malinois, schäfer, soffa;

Kommentarer :

#1: emma

villka fina hundar :)

Svar: Tack! Det är bara Malinoisen som är min dock ☺️ den vacker svarte schäfern tillhör min vän.
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :