Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Solfeber

Idag vaknade jag med fruktansvärda smärtor i nacken - vilket inte är helt ovanligt. Det går upp och ner emellanåt, ofta ligger det på en hanterbar nivå.
Värme hjälper - så jag och Frank gjorde iordning en filt på gräsmattan, med kudde och ljudbok - och lät solen göra sin grej. Det gav såväl en brun rygg som en lite lite lindrad nacke.
(null)
Nåja, lindrad är att ta i. Men jag väljer att tro att något är bättre än inget.

Eftersom att min nacke hindrade mina ursprungliga planer på hundträning idag - blev det plan 2 istället.
En tur till svärföräldrarna med kaffe, sol, mys och vattnet. Det var verkligen underbart.

Barnen testade sina flytvästar och jag tog mitt första dopp på flera år (i något som inte är en uppvärmd pool vill säga). Dopp kanske var att ta i. Jag gick ut i vattnet helt enkelt. Sakta men säkert. 
Även Frank passade på! Med mattes stöd vågade han simma ut långt förbi bryggan. Min lilla utter.

ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia 
(null)

(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

En fantastisk dag med skratt och gemenskap - trots smärta. Jag är så tacksam över att få spendera tid med dem jag älskar!

Väl hemma somnade barnen snabbt, och jag, Ville och hunden parkerade i soffan framför Designated survivour. En serie jag varmt rekommenderar - speciellt om du är ett fan av serien 24.

(null)

Nu har vi precis krupit ned i sängen och till vår förvåning funnit Saga-Vilhelmina med hög feber. Min förhoppning ligger på solfeber, alltså feber till följd av värmen och solen under dagen - snarare än sjukdom. Jag tycker att det lilla trollet har haft alldeles nog av sjukdomar för denna sommaren. 

(null)

Har du råkat ut för solfeber någon gång?

Godnatt, fina du. Jag är glad över att just du läser mina inlägg!

Taggar: barn, feber, flytväst, malinois, solfeber, solsting, vatten, värmebölja;

Kommentera inlägget här :