Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Innan regn kommer regnmoln

Idag var en riktig jävla skitdag - hundträningen gick ungefär såpass bra att jag bestämde mig för att inte göra om fanskapet till en pälsmössa. Och min nacke gör fruktansvärt ont.
Utöver det fick jag nyss veta att jag inte har arbete att komma tillbaka till efter min sjukskrivning - detta på omvägar då arbetsgivaren inte hört av sig alls. Så vill ni ha ett pepptalk är ni varmt välkomna att slå mig en pling. Instruktören råkade dock braka igenom ett plastbord han satte sig på under träningen - det ljusade upp min dag betydligt!
Men - eftersom att dagen varit trist och tämligen ointressant - tänkte jag istället berätta om gårdagen - den var nämligen underbar.

Jag och barnen hade en supermysig söndag. Vi tog bilen in till Tidaholm och tog en promenad till netto och köpte fika. Det blev en blandad kompott eftersom att alla var med och valde. Vindruvor, bananer, oboy och mini-donuts. Vad annars liksom.
När alla var överens och fikabuffen betalad gick vi till lekparken i stadsparken, ingen av oss har varit där förr - men den var verkligen kanon!
Alla barnen hittade saker att göra, och även mamman. (Japp - det finns filmbevis på att både jag och Frank har åkt linbana och cyklat på cykelkarusell).

Vi varvade picknick med linbaneåkning, cykling och hinderbanor. Det var faktiskt otroligt länge sedan som jag kände mig så genuint lycklig. Ni vet, när man kan släppa allt och bara hänga med kidsen i nuet. Underbar känsla!
Jag funderar seriöst på att införa söndags-picknick. Bara för att ta tillvara på just mys-hänget. 
Vad tror ni om det?

ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

Efter vår utflykt var det dags för hundträning. Aldrig mig emot! Det blev en toppenträning med go och glad stämning. Jag har nog inte skrattat så mycket sedan skadan i december faktiskt. 
Underbart. Igår var nog helt enkelt en av mina lyckligaste dagar någonsin. 
Det blir så när man får spendera bra tid med dem man tycker om och älskar. Kravlös tid, där man kan vara sig själv och ingen annan. 
Det är så viktigt att man tar sig den tiden. Låter sig slappna av. 
Tack  alla inblandade för att ni gör mitt liv rikare. 

Ikväll när jag kom hem möttes jag dock av en dejtmiddag med hemmagjorda biffar och ungsstekt potatis. Kan det bli bättre? 
Det har jag verkligen saknat. 
När livet kommer emellan är det så lätt att glömma att det är dom små sakerna som är så viktiga i ett förhållande. Att bara prata och checka läget någon gång per dag. Att avsluta alla telefonsamtal med ett "jag älskar dig". Att laga en maträtt man vet att ens bättre hälft tycker om. En kram när man kommer hem. 
Det är i detaljerna som skönheten finns. Och det tappar man gärna när livet blir lite intensivt och motigt. 

(null)

Tack till livet. För skitdagar - som gör att man verkligen ser och uppskattar de bra dagarna. 
Det är endast i mörker som stjärnor syns. 
Taggar: barn, hundträning, lekpark, middag, picknick, skitdagar, stadspark, utflykt;

Kommentera inlägget här :