Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Familjekamp på favvofilten

ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia

Idag har vi än en gång haft en såndär oförskämt härlig dag trots att både jag, Silas, Saga-Vilhelmina och Ville är sjuka med feber och halsont (igen?!).

Dagen inleddes med frukost i trädgården, därefter poolhäng med alla tre barnen - Rafael kom hem från pappavecka idag, det är alltid veckans bästa dag - och utelek.
På sen-eftermiddagen lagade jag och barnen supergod soppa - en mix av minestronesoppa och köttsoppa för att göra båda grabbarna nöjda. 
Efter maten blev det mys ute i kvällssolen med ostbollar och familjespel - hur mysigt som helst!
(Jag kommer att tipsa er om spelet i något kommande inlägg - verkligen att rekommendera då det är ett av de första spelen där vi faktiskt kan spela såväl barn som vuxna och endå känna att vi får ut något av det).

Då lillskruttan var kvällsbadad (eftersom att hon beslutade att hälla halva vår rabatt i hårbotten) och alla små sandkorn urtvättade ur håret blev det läggning och läsning för alla tre barnen. En av dagens bästa stunder. Kvällsbok och mys. Dalslandsdeckarna i ena rummet och Svante i det andra. I det tredje rummet funkar endast bamse. Vilket rum som hör till vilket barn låter jag härmed vara osagt.

Nu sover alla i huset gott och endast mor är vaken. Jag ska tillåta mig att somna nu jag också - och under morgondagen kommer två stycken tips och trix inlägg. Så håll utkik!
Taggar: bada, köttsoppa, minestrone, ostbollar, picknick, pool, sommar, soppa;

Kommentera inlägget här :