Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Alla mammors dag, och alla barns

Idag är det morsdag. En dag för alla mammor. En viktig dag - för att vi människor fungerar så, att vi letar efter saker att fira.
Självklart bör man egentligen fira sin mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, kusin, syster, bror, sambo, syssling, trolovade, hustru, man, granne, kollega, kompis och chef varje dag - men visst är det lite extra mysigt att ha en helt egen dag. Mors dag. 

Själv har jag haft en helt fantastisk dag. Som tagen ur en saga. 
Inget tjafs, inget bråk och inte ens lite syskongnabb barnen emellan. Strålande sol, ingen stress, och riktig feel-good stämpel på hela dagen.

Dagen började med sovmorgon (helt oförtjänt men ack så tacksamt) trots att jag somnade som en sten innan både Ville och barnen igår. 
Och inte vilken frukost som helst - hasselnötskaffe (verkligen värt att prova, det var SÅ gott), sallad med fetaost, salladsblad, gurka, tomat, hasselnötter, olja och kryddor - kan det bli bättre? 
Inte enligt mina mått iallafall. Mina löss känner mig! 
(Jag har flera gånger fått frågan om vad jag menar med denna liknelsen - och jag tänkte nu förtydliga, det är min egen fria tolkning av motsatsen till talesättet hunden känner sina löss). 

ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia

När frukosten var intagen gav vi oss alla ut i trädgården. Ville rensade alla land och längs hela fasaden - medan jag, Silas och Saga-Vilhelmina påtog oss det eminenta uppdraget att kolla till poolens funktionalitet. 
Vattnet har nu snart nått halvvägs - så vi har en bit kvar, och vi håller tummarna för att vattnet räcker. Det är riktigt spännande att försöka fylla en gigantisk pool när man har egen brunn. 
Vem vet vad som kan hända liksom! 

ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia

Efter att ha käkat lunch i solen och bara umgåtts en stund åkte vi till Habo för att plocka upp Rafael som fått lov att hälsa på en stund på mors dag trots pappavecka (det mina vänner - är ren lycka). 
Vi begav oss ut i skogarna kring Falköping för att gå på morsdags-tipspromenad och träffa en av våra idoler (mer om den hemliga idolen i ett senare inlägg).
Barnen överglänste oss andra och satte med lätthet full pott på tipspromenaden. Samarbete i sitt esse! Vi får se om det dyker upp något pris för bravuren senare.. 

ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY; Rebecca Hoseia

På vägen tillbaka till Habo stannade vi vid mullsjön och fikade tillsammans. Masariner, kladdkakemuffins, gifflar och röd mjölk - här snackar vi fin-fika!
Jag är så tacksam över den underbara tid vi spenderade ihop som familj idag. Så stolt över mina tre fantastiska små mini-me’s, och så hänförd över att ha lyckats uppfostra dessa tre till skötsamma, älskvärda små individer. 

Innan jag slutar detta inlägg vill jag också säga;
Tack mamma,
Tack mormor och
Tack svärmor -
för att ni alla är mina mamma-förebilder. För att ni finns där med råd, tankar och fräscha ögon. Tack för att jag får lära av er. Tack för att ni älskar oss. 
Vi älskar er.
Sist men inte minst;
Tack Rafael,
Tack Silas och
Tack Saga-Vilhelmina -
för att ni gjorde mig till mamma. För att ni är mitt universum. Tack för den ära det är att få följa er varje steg, varje dag i livet. Mina älskade små.
Ni är min stjärnhimmel. 
Taggar: Mother, mamma, morsdag;

Kommentera inlägget här :