Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Vi blev TOP 5!

(null)

Alltså vilken dag!
Som ni vet var vi i Jönköping och tävlade idag. Där sammanstrålade vi med fina Å och hennes lilla Zathungens Jänta - min personliga favoritkelpie.
 
(null)

Vid 9.30 hade jag och Frank ställt första vändan och trädde då ut ur ringen med Bäst i ras VALPhederspris och en jättefin bedömning. Således också en plats i finalen för valpar 6-9 månader! 
Jag är SÅ NÖJD med honom!

(null)
Foto: Åsa Thorsell

(null)

Vi ägnade sedan många timmar åt att vänta på valpfinalen. Jag har aldrig förstått varför man inte lägger valpfinalen direkt efter valpklasserna - så att de små knattarna slipper vänta hela dagen.. men det verkar inte vara rutin att göra det.
Sagt och gjort - efter många timmars väntan, promenad, kommandoträning, socialträning, miljöträning, fikande, pratande med andra hundfolk och kollande på snygga ekipage - var det äntligen dags för bruksvalparna. 
Vi slutade som top 5 - en värdig placering för att vara vår andra utställning någonsin! 
Lite snopet är det väl kanske - eftersom att 1-4 placeringarna får rosetter. Men vi fick med oss lite godis, en klicker och de två rosetterna från första vändan - så vi klagar inte!

(null)

(null)

Efter tävlingens slut bar det av raka vägen hem till "pappamormor" (alltså min sambos mormor) - finaste A - för lite 80års kalas. 
Ett trevligt och roligt avslut på en bra dag - där jag fick äran att träffa många namn som innan idag inte haft något ansikte för mig. 

Nu ska jag - oförskämt tidigt - ta och krypa ned hos min lilla tofsprinsessa och S O V A. 
Godnatt!
Taggar: HP, bir, bir valp, jbk, jönköping, malinois, top 5, utställning;

Kommentera inlägget här :