Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Katt-a-strof

Idag har varit en sådan dag då jag varit onödigt overksam och matt. Jag har haft ont och varit helt slut i hjärnan. Således har jag åstadkommit ungefär ingenting på hela dagen.

Men - idag kom Rafael hem från pappavecka - och det är då alltid en fröjd för hjärtat! 
Vi läste bok och låg och pratade länge innan han somnade. Det har jag saknat.

Idag gjorde jag också en fasansfull upptäckt - fästingarna är redan här - och det i full styrka. Jag har hittat fästingar som krupit i pälsen på både hund och katt - och några krälandes på golvet inne.
Men värst av allt är nog stackars Pentagon. Jag upptäckte idag att han verkligen lider av årets fästingar. Där de sätter sig faller pälsen av och han får hemska sår av dem. 
Så - jag har idag påbörjat årets projekt nakenkatt. Fast långt mycket tidigare än jag någonsin behövt göra det. 
Jag håller alltså på att raka ned den arma fluffbollen. Dels för att kunna sköta om hans sår efter fästingarna - men också för att kunna hitta de små asen. De har nämligen en stark förkärlek till att gömma sig långt under hans täta under-ull och blir då rent ut omöjliga att hitta innan de blivit stora som blåbär. 
Min ynkliga lilla kille!

Imorgon kommer för och efterbild på snyggingen. 
Min plan för morgondagen är att tvätta några maskiner, städa inomhus, hämta in hö till kaninerna och att diska.
Taggar: Ragdoll, fästingar, nakenkatt, raka, trimmer;

Kommentera inlägget här :