Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Kalaskul!

Som jag nämnde igår var vi på kalas hos fina C idag. Han har precis fyllt 5 år. Stora killen! 
Bowlingkalas dessutom - det var verkligen premiär för mina killar som aldrig förr hållit i ett bowlingklot. 
Och vilka begåvningar sen!
Rafael råkade svinga bakåt en gång, och Silas följde med klotet på mage - men det var också all förödelse som var! Däremellan skötte de sig båda riktigt snyggt!
Men viktigast av allt - de hade SÅ roligt.

Jag hade tänkt göra en liten film från bowlingen - men jag orkar faktiskt inte - så ni får nöja er med lite bilder! Feedbacken på huruvida filmer uppskattas eller ej har även den varit lite tafflig - så önskar ni filmer här får ni gärna säga till! Det är kul att veta om tiden som läggs på att klippa och redigera är rolig för någon annan än jag själv liksom.

ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
Silas slide-bowlar.
(null)
Rafaels bowling-pose.
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

Efter bowlandet begav vi oss hem till lille C för tårta och lek. Inte helt fel det heller! Barnen lekte SÅ bra allihop och inte en sur min blev det. Otroligt bra betyg för en samlad kompott i åldrar där en majoritet är 4-5 år gamla. 

En annan fördel för mig som vuxen att hänga med hem till C (och lillebror M) är att jag fick spendera tid med två av mina favoritindivider - min bonusvovve Akio och fina N - som för övrigt satte rekord i att baka Sveriges sötaste tårta. Men är det önskat godistårta - ja då ska man fasen få både en sockerkick och ett sockerras efteråt! Annat än det vore helt enkelt inte korrekt. 

ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
Min favorit N.
(null)
Chokladbottnar, mashmallowfluff, grädde, sylt, choklad och nonstops - jag menar hallå - kan det bli en bättre tårta?!
(null)
Självaste födelsedagskillen - fina C.
(null)
Världens sötaste lillebror - M.
(null)
Tårt-Rafael.
(null)
Tårt-Silas.
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

Jag och Silas stannade ända till 18 på kvällen - vi hade inte hjärta att avbryta honom och C i leken innan dess. (Jag menar - vi vuxna hade givetvis olidligt tråkigt tillsammans och bara längtade efter att skiljas åt.. not) De hade så roligt och börjar äntligen lossna riktigt med varandra. Det är så roligt att se! Speciellt som jag då får fler ursäkter att leka med min favoritmamma N. Bättre blir det knappast! 
Jag vill lova att det var två trötta men lyckliga små killar som vinkade farväl ikväll. Vilken otroligt lyckad dag!
Tack hela underbara familjen för ett superkalas - och tack lilla C för inbjudan! 

(null)
Jag lyckades stjäla mig till en selfie med min favvo-Akio. Jag älskar hans fjäderlätta nosningar! Besök gärna eurasierspecialen i sommar och se Akio äga ringen! Han är K U N G L I G. 

Nu börjar här bli dags att sova. 
Tack alla inblandade för en helt underbar dag!
Taggar: 5år, bowling, eurasier, kalas, proffsbakelse, tårta;

Kommentarer :

#1: Anonym

Här i familjen älskar vi allihop dina filmer! De är välgjorda och roliga. Tack för allt jobb du lägger ner på att göra dem.

Svar: Åh tack snälla!
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :