Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

En cowboy, en bibel och ett gammalt fotografi

Igårkväll ’möblerade’ jag om på en hylla vi har - och jag blev faktiskt hemskt nöjd!

Jag lät ställa dit en fiol jag fått av min pappa Nils (jag har en biologisk pappa och en extrapappa - jag kallar dem båda pappa, så vet ni det och slipper framtida förvirring) tillsammans med en liten fotogenlampa jag fått av min mormor. 
På motsatt sida ställde jag min favorittavla jag köpt från Tornets hantverk och återbruk i Mullsjö och en liten trägubbe som Ville täljt som barn.
Bredvid respektive hörna ställde jag också varsin bild på oss som barn.

I mitten lät jag lägga min stora, vackra, antika familjebibel som jag fyndade på loppis för snart ett halvår sedan. Ovanpå denne ställde jag en liten figur jag föll pladask för på HighChaparall för lite mer än ett år sedan - och ett träkors jag fått av pappa Nils. 

Jag är faktiskt väldigt nöjd!
Vad tycker ni?

ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)

(null)

(null)

(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

Jag älskar verkligen antika saker, mörkt trä och lite udda detaljer. Samtidigt älskar jag också nytt, modernt och vitt. 
Vårt hem är således präglat av båda delar - jag försöker kombinera dem för att tillsammans skapa harmoni. 
Just nu är det mest ett virrvarr då vi fick ta vad vi hade vid inflytt - men sakta och säkert försöker jag byta ut, göra om och förbättra husets inredning.

Jag tror dock att det är viktigt att inredningen matchar husets ålder. Vårt hus är tillexempel snart 100 år gammalt - antika detaljer gör sig SÅ BRA här. Medan jag kan tycka att det i ett nybyggt hus hade sett helt tokigt ut med en gammal spinnrock från mormorsmor. 

Jag tycker om när man behåller husets karaktär litegrann, trots att seklen skiftat sedan det byggdes. 
Men min inredningsstil är väl ungefär som min klädstil - märklig, annorlunda, egen och en gnutta estetisk. Jag vägs upp av en modemedveten och modern fästman som bromsar mig när jag spinner iväg alldeles för långt (tro mig - jag hade gärna bytt bilen mot häst och vagn).

Vad har du för klädstil eller inredningsstil?

Det var allt för nu!
Kram på er!
Taggar: bibel, gammaldags, oldschool, retro, shabbychic, staty, trä;

Kommentera inlägget här :