Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Dagens träna hund

Imorse känns som en evighet sedan. 
Dagen har varit oändligt lång! Mer om det senare dock. Nu - dagens hund!
Jag och Rafael gick upp i tidig otta och gav oss ganska strax ut med Frank i skogen på en liten frisbee-loss-lek-promenad (eftersom att Frank gärna går upp i kamp har vi haft lite svårt med losset och tack vare fina S som vi var med uppe i slalombacken lärt oss denna lek - den är guld!).
Jag körde några kast och Rafael några - däremot tog jag alla loss delarna. Jag kan glatt säga att det går framåt! 
Även om vi ibland kan behöva ta oss en liten kamp innan losset kommer så sker det mer som undantag nu än som regel. Det är ett S T O R T steg för oss! 
Imorse var inget undantag.
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
Efter dagens förehavanden bar det sedan av till fortsättningskursen med min lille Frankenstein. 
Som alltid bjöds det på både skratt och lärdomar, men jag var personligen ganska så slut - så just min insats blev väl lite sisådär. 
Om man säger det såhär - en ko med cement i tre magar och kalvar i två hade haft större chans än mig att hänga med i malletempot idag.
Alltså återstår min oändliga lärdom; tajming, tajming och tajming. 

Nu mår jag som min hybris förtjänar. För er som överväger att åka och träna dagen efter att ni skrivits ut från sjukhus - fast hur fysiskt lätt träningen än är - gör inte det. Hjärnan är trött. SÅ trött. 
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia

En liten film med morgonens losslek

Med det säger jag klart slut för just nu och hänvisar till inlägget som kommer ut här strax för mer om dagens göromål utan hund - besöket hos neurologen tillexempel.

Taggar: frisbee, lydnad, malinois, malle, skog, träning;

Kommentera inlägget här :