Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Björnsjön

Idag har vi haft en lugn och skön dag - jag och Frank. 
Jag började med att tvätta och vika två maskiner tvätt och ta ett bad för värken. När ovanstående var avklarat var klockan inte mer än 10 på morgonen. Jag passade då på att ringa en del samtal i relation till min nacke och satte mig sedan med ljudbok om isfolket och en målarbok. Så avslappnande det kan vara att färglägga egentligen! 
ALLCOPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia 
(null)
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
Efter några timmars ritande fick jag nog och vi tog bilen ut i skogen för en promenad i det fina vädret.
Först svängde vi av ut mot Falks grav och andra otrevligheter i trakten - men jag körde fast och det var med tur och ingen skicklighet som jag kom loss igen. Jag valde då att köra tillbaka och fortsätta vägen upp mot hökensås för att sedan ta av på en väg i bättre skick. 
Så småningom snubblade jag över en skylt mot björnsjön. Vi följde den vägen en bra bit innan vi tillslut hittade själva sjön - men vilket ställe sedan!
Ett väl gömt litet paradis - mitt i skogen uppe på Hökensås. 
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
(null)
För min del blev det pyjamas, pjucks och den nya kappan - det finns ingen bättre känsla!
(null)
Frank gav sig av efter en pinne han såg ute på isen. Han hade dock inte räknat med att det skulle vara blött.. stackarn. Haha. Men pinnen hämtade han iallafall!
(null)
Shaken dog syndrome 💁🏼‍♀️
(null)
Min kille.
ALL COPYRIGHTS BY: Rebecca Hoseia
Givetvis har jag klippt ihop en liten film om dagens utflykt och bravader. Jag testade en ny videoredigerings-app, så ni får hålla till godo!
Nu ligger jag i sängen med Saga-Vilhelmina snarkandes på min arm medan jag och Silas lyssnar på vår godnatt-spotify-lista med underbara låtar. Musik som får känslor och tankar att vandra. Det är så mysigt!
Pappan har sova-över-kväll hos svågern idag, så vi är helt alena jag och barnen. 
Imorgon har jag och Silas planerat spel och lek. Som jag längtar!

Godnatt, mina vänner!
Taggar: belgiskvallhund, fiske, gräsänka, hökensås, kalhygge, malinois, sjö, vandring;

Kommentera inlägget här :