Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Ack - ett sådant privilegium!

(null)

På vägen hem från sjukhuset stannade vi till en vända hos min fina vän S som Frank spenderar helgen hos.
Där bjöds det på kaffe, fika och hundsnack i solen - inte mig emot alls! 
Saga-Vilhelmina trivdes inte helt tokigt med fika och mys i solen hon heller. 

Vi fick också hänga med på en liten utflykt med Frank ned till vattnet - där vågade han sig på sina försa simtag! Behöver jag säga att jag är stolt över honom? 
Han kan fila en del på tekniken - men att han vågade tro på sig själv och låta tassarna lämna botten - det är ett stort steg åt rätt håll!
Mattes fina kille.
Det är verkligen roligt att se honom arbeta med S. De är ett kanonteam och jag lär mig SÅ mycket varje gång jag studerar dem. Win win för mig och Frank helt enkelt - och jag har en känsla av att S uppskattar Franks sällskap ibland också. Även om hon i sin ägo har de två snyggaste schäfertikarna mitt öga skådat!

Tänk ett sånt privilegium det är - att få omge sig med så fina människor. Jag tycker så synd om alla som inte känner de fina individer jag haft äran att lära känna. 

Nu är det tack och godnatt för denhär ömma modern. Imorgon blir jag gräsänka och det vankas fredagsmys med barnen. Det är den bästa sortens mys!
Ta hand om varandra!

Taggar: bad, fika, hundbad, hundsim, livet, malinois, pinne, sol, vatten;

Kommentera inlägget här :