Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Två trötta och en bok.

Här sitter jag med två trötta tjejer ❤

Silas sover sedan länge - och Rafael har egentid med Ville inne i stan (jag gissar att han somnat i bilen hem by now). 
Själv har jag precis sett det senaste avsnittet av "BLINDSPOT" på Viaplay och ska nu fortsätta läsa min braiga bok.

Det senaste har jag fastnat för Sofie Sarenbrant. Jag vet att jag läste hennes bok "istället för dig" någon sommar när jag var yngre. Och av en händelse snubblade jag över hennes böcker igen på mellandagsrean. 
Ni vet - då när jag råkade ha med mig ett presentkort jag fått av min fina Ville när jag gick på mammaledigheten, haha. 
Nu är jag iallafall på hennes näst sista utgivna bok "Visning pågår". 
Fruktansvärt spännande böcker! 
Jag är ju en sån människa - att jag oftast inte läser böcker som inte fångar mitt intresse redan i kapitel ett. Jag har liksom inte orken till det just nu. 

Imorgon har jag lovat Rafael en pokemonjakt på förmiddagen - sen ska vi nog bara mysa. Och på måndag blir jag ännu ett år närmre 25. 👋🏼

Sedan har jag planer på att åka upp till familjen med Saga-Vilhelmina på tisdag - så jag hoppas att ingen där uppe råkar bli sjuk så att vi måste stanna hemma. Vi befinner oss ju endå i vabruari månad menar jag. 
Planen är iallafall att Ville och Silas ska få egentid nästa vecka. Silas saknar pappa så väldigt när han jobbar - så jag tror att några dagar med bara pappahäng är välbehövligt!
Man får ta sig den lilla tiden ibland helt enkelt!

Men nu ni - nu ska jag gräva ned mig i min bok innan grabsen kommer hem igen 💙. 

Kommentera inlägget här :