Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Ikea

Om än en mindre välbalanserad start på dagen - så fick vi en jättemysig dag tillslut!


Efter att ha plockat upp fina L begav vi oss till min skola där L passade prinsessan medan jag var på ett möte med rektorn. Det gick jättebra!

Därefter blev det en tur till IKEA för lunch. Som (nästan) alltid på IKEA blev det lax för min del - underbara lax!
Saga-Vilhelmina fick vegetarisk lasagne hon. Mums i magen! Betyget var såpass bra att hon spydde upp det på sin ljusrosa overall - nämnde jag att lasangen var baserad på tomat? Snygga fläckar blev det 😏.

Som alla andra kvinnor på IKEA kunde vi inte lämna utan att gå en vända. 

Vi kom hem med en sak från min "om jag någonsin hittar det till bra pris-lista" och ett spontanköp. Och några saker från handlalistan. 
Från handlalistan blev det en ny brandsläckare, en kudde till lilltrollets barnmatsstol (eftersom att vissa fortfarande är väldigt små i stolen trots en liten barnmatsstol) och en heltäckande haklapp/kladdförkläde. 
Mitt spontanköp blev en kissekattskallra till prinsessan;

Och från "om jag någonsin hittar det till bra pris-listan" blev det en låda till alla dessa eviga foppatofflor som magiskt förökar sig över golven - men som sällan kommer i par. ÄNTLIGEN. Då vi har en väldigt liten hall har vi hittills inte hittat en låda som är smal nog - men endå stor nog - att rymma alla tofflor. Sjukt nöjd!

Eller ja - låda och låda. Det kanske mer kn liknas vid någon form av balja 🙈. Men den fyller sitt syfte iallafall!

När vattnet väl kom igång här hemma var det brunt. Fräscht värre! 

Så jag gav upp alla planer på eventuellt badande av bebis och ägnade kvällen åt dokumentärer. Vi såg först dokumentären om Josef Fritzl. Vilken VIDRIG människa! Jag mår illa bara jag tänker på det. 
Sedan såg vi en om "isolerade" urfolksstammar. Den var väldigt intressant! Dessvärre har jag tappat namnet.

Jag tycker att det är väldigt avslappnade att kolla på en dokumentär när man sitter uppe med en vaken och pigg bebis faktiskt! 
Har du någon bra dokumentär att rekommendera? 

Och tillsist - note to self. En ansiktsmask som det står 10-15 minuter på - ska alltså inte sitta en timme 🙏🏼. Tack och lov la sig både färgen och den brännande känslan ganska snabbt. 


Godnatt - fina ni!

Kommentarer :

#1: Lisa

Tack för en mysig dag hjärtat! ❤❤

Svar: Tack själv ❤❤
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :