Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Grattis bebis 7 månader

 
Som vanligt somnade jag ifrån inlägget jag höll på att skriva. Men vad gör det om hundra år!
Igår fyllde denna lilla loppa 7 månader - min stora tjej!
Hon väger 7000 gram och är 66 centimeter lång. Dagen till ära fick vi ersatt den rökskadade bilbarnsstolen från försäkringsbolaget. Så det blev en ny i nästa steg! Jag är SÅ nöjd. Inte bara för att det är min drömstol sedan några år tillbaka - en besafe izi plus - utan också för att jag faktiskt lyckades få den 10% billigare! Detta då den blåa färgen jag gillade har utgått - och således fanns det bara visningsex. Inte mig emot! Mindre kartong att slänga är bara positivt.
Så nu sitter hon i en alldeles egen bunker - den lilla damen. Så säkert som hon bara kan!
 
Jag är så stolt över att få vara just din mamma. Min älskade lilla!
 
När vi köpte bilstolen fick hon också med en åka-bil-kompis, det är lite tradition. Båda grabbarna har fått någe tingel-tangel som hänger från taket när de bytt till steg2 i bilstolar. Så varför bryta ett vinnande koncept!
Lilla prinsessan verkar minst sagt tillfreds med tillvaron i baksätet iallafall.
 
 Sista stunden i babyskyddet medan vi fick hjälp att montera den nya stolen. Från och med nu får man helt enkelt konka bebis istället för babyskydd när man ska in "en snabbis" någonstans, haha.
Detta babyskydd fick vi låna av en go vän till oss - och är det någon som behöver det nu så skänker vi det vidare :) så hojta till!
 
Här är han - bilkompisen. Säg hej till Happy Ömer Junior.
Jag hade världens mysigaste dag med min lilla igår - verkligen. Hon var så himla go hela dagen.
Tack för det, lilla ballerina.
 
Taggar: besafe;

Kommentera inlägget här :