Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Vi tänder ett ljus och drar lite spontant

Då var vi påväg!
Lite spontant sådär drar vi upp till mamma och firar Lilla Jul. En högtid som jag märkt inte är direkt vanlig att fira i Sverige.
Den infaller iallafall på första advent. Man samlas som familj och äter lite julmat, sen delad årets första julklapp ut - och man klär den lilla julgranen.
Oerhört mysigt är det! ❤️

Just nu sover både Silas och bebisen. I mitten bak ligger Kina i sin sele med huvudet i Silas knä. Jag är så glad att vi har så smidiga bil-barn, och att Kina som vrålade för full hals i bilen när hon var valp nu kan ligga tyst och lugn hela vägen från Jönköping till Uppsala. Inga dimmor liksom.
Det är en gåva, verkligen. Jag känner många barn - och djur - som är hopplösa att resa med.
Jag tror att det är en vanesak. Våra barn - och djur - får lära sig att åka bil från början. Vi åker korta vändor varje dag - och långa vändor relativt tätt.
Vi vuxna sitter just nu och lyssnar på Nemo möter Magnus Betnér. En av mina favvokändisar i Sverige.
Han må vara rå och behöva tvätta munnen med tvål emellanåt - men han har en del bra poänger. Framförallt är vi tro det eller ej ganska lika i mångt och mycket.

Hur firar ni första advent?

Kommentera inlägget här :