Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Vad är väl en natt utan ommöblering

Imorse var vi jättetrötta. Konstigt det när vi kom hem vid 02!
Så jag körde faktiskt en fuling. När larmet gick och vi skulle upp till förskolan sov Silas - och bebisen - som små stenar. Så jag ringde förskolan och bestämde att Silas fick vara hemma idag.

Vi hade en jättemysig förmiddag och vaknade klockan 10, därefter blev det frukost och mysa i soffan - under duntäcke då huset hade dryga sju grader inomhus.
Jag startade ett inferno i kaminen vill jag lova! Tills veden tog slut 👌🏼
Då städade vi för att få upp värmen istället.

Strax efter lunch fick vi finbesök av sambons barndomsvänner - mina nya vänner - systrarna B och J med sina nyfödingar G och L.
Min lillas framtida partners in crime.

(Från vänster) L, G och Saga-Vilhelmina ❤️ Notera den spontana armkroken 😍

Vi hade en supermysig dag tillsammans, och nästa gång blir det nog jag och bebisen som åker till dem istället. Lite mamma-dotter roadtrip 😊.

Lagom till kvällsmat - då gästerna åkt hem - begav vi oss till sambons mormor och morfar där det bjöds på såååå god mat och glass till efterrätt. Min inre tjockis var i extas 😁.
Efter en mysig kväll blev det hemfärd med två trötta små som somnade innan vi hunnit de få minuterna hem.

Silas ammar sin docka - antagligen inspirerad av alla mammor och bebisar som fyllde soffan 😍❤️

Istället för att sova när barnen sover - passade jag och min Ville på att möblera om lite spontant. Det blev HUR BRA SOM HELST. Imorgon finslipar jag det sista.
Mestadels blev det vardagsrummet som möblerades om då vi bor så trångt att alla andra rum i princip är möblerade på det enda sätt som går. 😌✌🏼️

Min nya dörr - dvdhyllan! Sjukt effektivt mot treåringar som smyger upp innan sina mammor har jag hört 😎
Jag pillade även lite med vagnen då jag bäddade om den och fann till min förvåning att vår liggdel har tre lägen av sitt-lutning 😀 så där släppte hysterin med sittdel för min inte-ligga-ned bebis! Vi har visst världens bästa vagn - och jag visste inte ens om det! 🙈😁

Nu däremot! Är det sovläge för denna nattsuddaren.

Vilken tid på dygnet är er favorit att möblera om?

Kommentarer :

#1: Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Men wow, vilken grym vagn! Ja här var det en som ville sitta upp tidigt också, hehe.

Gott med sovmorgon, det behövs! Jag brukar sova med Milton (när han somnar om runt 8tiden, när han vaknat vid 07) om han hållt mig vaken halva natten :) Jag sover gärna länge!

Svar: Underbar är den! 😀
Haha man får passa på! Vår lilla fröken är också gärna vaken på nätterna - så ofta hon kan. Tack och lov är hon oftast glad och vill äta, så jag ska inte klaga!
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :