Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Tröttmössa!

Som flera av er märkt har det varit tyst här igen en stund. Det har faktiskt en enkel förklaring - jag har somnat mitt i mina inlägg ✌🏼️.
Japp - jag erkänner - dödstrött småbarnsmamma här!
Men nu ni! Nu ska jag iallafall FÖRSÖKA!

Dagen idag har varit jättebra faktiskt.
Efter att ha lämnat Silas på förskolan åkte jag och bebis till Tornet som det heter (ett eget inlägg om tornet kommer snart framöver - min favoritbutik av många anledningar) och handlade en liten kasse med julklappar.
Av förståeliga skäl kommer varken bilder eller info om dessa här då små grytor har stora öron 😬 - ja - jag syftar på dig mamma, lillasyster, lillebror, och bästa vänner 😘. Jag tiger som muren i år!
Efter vår blixtvisit där blev det en pokemonjakt (ja - jag är officiellt en ärketönt) då det är ett event nu när man får dubbel XP 🤓 dessvärre ville inte Rafaels telefon fungera, så jag hoppas på att kunna spela åt honom en annan dag istället.

När Pokémon-nördandet var klart åkte jag och Saga-Vilhelmina hem och slog in paket. Jag gör ofta så - att jag sparar på mig massor som ska slås in (julklappar, födelsedagar, belöningspaket osv) i en kasse - och när jag har tid eller lust så slår jag in dem.
Vi är ju en stor familj menar jag, så det blir en del födelsedagar och julklappar att hålla koll på 😜.
Just julklappar sorterar jag också efter att de slagits in. Typ: 1 kasse med våra paket, och paket till svärföräldrar, svåger, svägerska etc då vi firar med dem i år. 1 kasse till mormor med fam. 1 kasse till vänner och deras barn. 1 kasse till mamma, syskon osv som vi tar med när vi firar jul med dem framåt nyår 😄. Dessa tusen kassar står på olika platser i huset, så att jag inte kan blanda ihop dem 😎. (Jag gör ofta sånt nämligen).

Inslagning pågår 😍
Föga imponerad!
Vi fortsatte en stund efter att Silas kommit hem också 😏

Silas hade bakat idag på förskolan. Så medan jag slog in paket käkade han pepparkakor. Jag får erkänna att jag var LITE avis. Jag älskar pepparkakor 🤗.

Mitt hjärta!

Tydligen har Silas också lärt sig att titta i kors idag. Jag kunde inte hålla mig för skratt alltså. Han ser inte klok ut! Tyvärr fick jag det inte på bild. Men jag ska försöka imorgon 😜.

Paket är tråkigt tycker Kina!
Cubone och morbror Prosit 💙

Kvällen avslutades med myskväll tillsammans.
Vi såg på filmen "den stora nötkuppen" och åt hemmalagad pizza och chips.
Inte helt fel!

Nu sover de båda knattarna, och jag ska ha en egen myskväll med min sambo.
Förhoppningsvis kommer ytterligare en uppdatering senare ikväll 😀.
Stort tack till er trogna som kikar in här varje dag trots att det varit tyst!

Kommentarer :

#1: Millie

Jag kikar alltid in här ska du veta 😘❤️❤️

Svar: Tack bästa ❤️❤️❤️
Rebecca Hoseia

skriven
#2: Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Å så missarna växer, hihi. Gulligt!

Vad roligt med julklappar :)

Svar: Ja 😱 fort går det med!
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :