Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Jo men visst blev det en tur till ÖF!

Vi gav det en chans idag endå!
Öppna förskolan här i vår lilla håla. Det var över förmodan trevligt faktiskt!
Silas stormade in som den lilla virvelvind han är och lekte gärnet redan från början. Själv avvaktade jag lite då jag inte kände någon där. Men folk var trevliga och framåt slutet började det lätta upp lite. Ett samtalsämne som alltid funkar på öppna förskolan är ju bebisar liksom. Så en annan har det förspänt 😜.

Idag upptäckte vi leksaker! Spännande 🤗

Upplägget var fri lek - sångstund - fika - fri lek.
Sångstunden var riktigt mysig då de sjöng många av de sånger som lilla jag sjöng på öppna förskolan som barn. "Du omsluter mig på alla sidor", "lilla hästen plopp", "var är tummen", "det lilla ljus jag har" och många andra klassiker. Vi kommer nog att gå dit fler gånger!
Nästa vecka är det julfest där - så det ska vi på iallafall.

Prinsessa ❤️

Jag älskar julfester och sånt mys. Julmarknader, julskyltning, julspel, julkonserter - ni fattar. Julen är verkligen en favorithögtid för mig.
Värme, kärlek, nära och kära - och glada barn. Vad mer kan man begära av en högtid liksom?

Glad kille ❤️

Nu tittar "vi" på Martin och Filur - äventyr i tid och rum. Det är faktiskt helt okej för att vara barnprogram! Jag har stått ut med värre om man ska säga det så.

Ikväll vankas myskväll med svåger och svägerska. Jag tänkte slå in lite julklappar också om jag råkar få tid över till det.

Vilken är din favorithögtid?
Vad tycker du om julen?

Kommentarer :

#1: Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Vad mysigt! :)

Svar: Verkligen :D
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :