Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

"Det är möjligt att tillbehöret inte stöds"

Som de flesta vet, eller lagt märke till - så finns det nästan inga bilder på vår lilla brutta med napp i munnen. Detta beror på att hon vägrar napp.
Det fanns en kort period då hon endast tog nappen "smokk" - då köpte jag på mig ett bra lager. En dryg vecka efter detta var "smokk" det äckligaste hon smakat. Någonsin.
Den bruna nappen från "smokk" KAN funka. Ett stort "kan" där.

Men så här om dagen - under en kaotisk morgon där alla försovit sig och hon var ledsen och vi var påväg ut genom dörren i tofflor och med tröjan ut och in ungefär - då grabbade jag i ren förtvivlan tag i en av alla nappar som råkade ligga på köksbordet - såna jag kvällen innan rensat ut från nappburken då hon endå inte vill ha något annat än "smokk", om ens det. Men hur som haver - jag grabbade tag i första bästa napp och trottade in den i munnen på damen med lungkapacitet. Och voilà! Det var det godaste hon smakat. Trots att den fick henne att bokstavligen kvälja sist vi testade den.
Denna lilla MAM napp smuttade hon på i drygt två timmar. Och sedan varje dag sen dess. Så drygt tre dagar nu då. Spännande fortsättning följer!

Rafael var också MAM fantast. Inget annat dög förns han var myyyyycket större. MAM och åter MAM.

Hur som haver är jag tacksam över att tillbehöret "napp" plötsligt stöds 🙏🏼😌.

Dagen då det hände 😱😍
Alldeles väldigt jättenöjd tjej som numera kan ligga själv en kort stund! ✌🏼️😏

På tal om detta då - så har min laddare (min älskade tvåmetersladdare som tillåter mig att blogga i sängen, i soffan, i bilen, på tåget, you name it utan att dra slut på batterierna) fått ett eget liv. Den har ALDRIG svikit mig. Men nu så!
Hela kvällen har den bråkat med mig. Den laddar i typ en minut - sen kommer felmeddelandet.
Så jag har fått svälja min stolthet och krypa tillbaka till den alldeles för korta, icke-slitstarka originalladdaren för iPhone.
Så där är vi nu i dialogen - jag och min ex lover-laddare 💔.

Nu ska vi sova en sväng, innan morgondagen kallar.
Jag överväger om vi skulle testa den lokala öppna förskolan - men jag har inte övervägt klart ännu. Jag vet inte ens om det är imorgon, det kanske bara är något jag fått för mig.
Annars ska vi fixa och trixa lite på hemmafronten istället. Vi märker, och vi hörs!

Kommentarer :

#1: Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Här tas det inte napp heller, eller vi har inte försökt såå mycket men nej - det ska ammas hela tiden istället ;)

Vi var på Öppna förskolan igår, ganska trevligt.

Svar: Hahaha precis så har både hon och Silas varit - men silas tog aldrig napp! Rafael däremot hade napp tills han var fyra år 😅😁. Åh men mysigt!
Rebecca Hoseia

skriven
#2: Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Haha, hann skicka (eller glömde skriva) det var ganska trevligt "faktiskt" på senaste inlägget. Det var ganska trevligt kan uppfattas som inte så trevligt alls. Ja du fattar ;)

Svar: Hahaha ingen fara! Jag vet att du är trevlig ;)
Rebecca Hoseia

skriven
#3: Fru Åström

Min 1,5 åring har oxå vägrat napp. Tyckte det var bra först men nu försöker jag lära han tycka om den. Den "napp" han gillar sitter på mej vilket är liite jobbigt 😉

Svar: Haha men söt ❤️
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :