Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

När man inte ens behöver beställa pizza 👌🏼

Idag har det verkligen varit fullt ös.
Efter att ha lämnat Silas på förskolan åkte jag och postade 1/6 tingavtal för våra molntussar.
Därefter tog jag en kaffe med finaste AK. Direkt efter det kom min fina vän A på besök - det blev kattungegos och lite catch up - och vi bestämde väl att försöka ses igen inom ett år iallafall - haha.
Bara en kort stund efter att A åkt kom min goa svägerska över och vi åkte tillsammans och hämtade Silas. Mysfisen!
Väl hemma igen blev det full rulle med bebisfix, kattungeintressenter, Silasfix och julklappafix.
Telefonen har verkligen gått varm ikväll för att kunna svara på alla mail, sms och samtal från kattungeintressenter - visst vet jag att de är supersöta - men vilken massiv respons alltså! Jätteroligt verkligen att kunna välja bland familjer istället för att behöva jaga dem. Precis så ska det vara - då blir det allra bäst för kattungarna!

När Ville kom hem åkte jag och svägerskan på en liten "tripp". Vi postade avtal 2/6 - och köpte pizza som överraskning åt våra gubbar.
Det är riktigt illa när man kan ringa pizzerian och fråga: "Du! Vad brukar Ville ta för pizza? Jaha, men ta en sån!" - och de vet exakt vem man pratar om och hur han vill ha sin pizza 😂
Antingen bor vi i en alldeles för liten håla - eller så äter vi för mycket pizza. Vilket alternativ som är mest troligt låter jag vara osagt 🙈. #nyttigaklubben
Det kan ju helt enkelt vara så att vi har Sveriges bästa pizzagubbe också - jag menar - man vet aldrig! Han kanske för register över vad folk beställer 😏.. eller..?

Kvällen har flutit på bra. Mellan sms, samtal och mail hann vi se ett avsnitt av "Designated survivour" - en relativt ny serie på Netflix - som går i 24 stil. (Serien 24 då alltså)
Riktigt spännande och välgjord. Jag är dock sämst på att kolla på serier där alla avsnitt inte är släppta. Jag vill se ALLT. På en gång 😅 - jag blir knäpp av att vänta på nästa avsnitt.

Nu ska jag adressera tingavtal 3 och 4/6 och sedan eventuellt slå in en julklapp eller två. Det återstår att se!

Är man stor så måste man vara snäll ❤️

Har du något såntdär superbra serietips?
Jag har sett det mesta - men jag kan ju ha missat något!
Några av mina favoriter är: kyle xy, 24, blindspot, the unit, white collar, alias, californication och många fler 🤗

Kommentarer :

#1: Anonym

The expanse och shooter

Svar: Tack!
Rebecca Hoseia

skriven
#2: Evanessè

Kul att det är sådant intresse för kattungarna :) Och lyx med att pizzerian vet vad ni vill ha, haha.

Svar: Ja verkligen! En positiv överraskning 😊
Hahahah - på gott och ont!
Rebecca Hoseia

skriven

Kommentera inlägget här :