Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Angel and Memorial tickers

Think of this.

Tyvärr kan jag inte lägga upp video embed via mobilen - men här kommer en länk till en film jag gjorde för nåt år sedan.
Känsliga tittare varnas - ni övriga - Enjoy.
http://videofy.me/v/384945

Think of this.
Uppföljning relaterad till videon kommer inom de närmsta dagarna.
Är ni nyfikna på mig kan ni alltid kolla vidare - det finns flera framträdanden att hitta på min användare bland annat :)Änglahyss på neo ^_^

Åh det känns så bra! 
Idag har jag själv gjort hyss.. 
Jag packade inför resan till småsyskonen i Timrå (vi hälsar på över helgen) och insåg att S har mycke mer kläder än han behöver. 
Vi har välsignats så mycket av så många männskor som har skickat egensydda, vackra kläder, och kassar med urvuxna neokläder. 
Således sorterade jag ut det han inte använder så mycket (han har fortfarande 44 men vi har mer än nog - så jag har kvar de hemsydda kläderna) och slog in det i små paket.

Sen, när vi åkte för att lämna tillbaka en sjal jag lånat under tiden vi var inneboende på neo, lämnade jag fram en kasse med paket och bad dem ge till de föräldrar som behöver. 
Och Gud så bra det känns ^_^ önskar jag hade haft mer!

Jag funderar på att - när vi endå ska via dollarstore i Sundsvall under helgen - köpa lite smått och lämna mer i nästa vecka. 

Jag vet att för mig betydde det så oerhört mycket att någon tänkte på just mig och min lilla S när allting var som tyngst. 
Och att få något nytt - eget - mitt i all steril miljö med trista färger - gjorde att man orkade en liten stund till, och lite till. 
Jag vill ge den gåvan så många gav till mig vidare till någon annan, och jag hoppas att de kommer dit där det verkligen behövs.

Jag hoppas innerligt att någon får dedär lilla extra hoppet,
extra orken,
det lilla orkeslösa leendet,
en varm känsla, 
nånting som gör att livet känns lite lite bättre.

Man kan verkligen inte veta hur det är förns man ligger där. På neo. 
Med ett barn man inte får hålla, som slåss för sitt liv och man kan bara titta på. 
Slangar som stör hela tiden, att aldrig kunna stryka handen över ens barns mage utan att rucka elektroderna och starta nån tjutande maskin nånstans. 
Det ÄR tungt. Och man kan aldrig vara nog beredd på hur det kommer att vara.
Man kan aldrig veta.

Så - jag hoppas att det som för mig var simpelt - blir något stort för någon annan.
Gårdagens bravader


Igår väcktes jag av en härlig doft. Smörpopcorn. 
Det är ALDRIG en bra doft om man har en nyfödd.
Smörpopcorn betyder bajs. Mycke bajs.
Sagt och troligt - min käraste skatt hade bajsat genom den sjöstora preumaturblöjan (-.-") - ut på mamma, madrass, sig själv, filt och täcke. 
För att göra det hela ännu roligare kan jag ju pepåka att filten i fråga - var en värmefilt.. Haha.. HOT SHIT. *skrattar fånigt åt mitt eget kassa skämt*

Senare på dagen tog jag och min fina mamma en shoppingtur. 
S åkte korg och jag skar upp fingrarna på en ljuslykta - självklart inte det redan brutna fingret - nejdå! - av ren skicklighet valde jag den oskadda handen. 
Så nu har jag spjäla på vänster hand, och förband om höger. 
För att göra det hela ännu mer kvalitativt ringdes jag upp idag med orsak av en undersökning där någon - som uppenbarligen känner mig väl - uppgett mig som någon som ofta går på kryckor. 
Jag kände verkligen hur min feta stämpel växte. Riktigt.
Ha ha.

Som kompensation för min allvarliga skada - tacka ljuslykan - fick jag en stor ursäkt för glassplitter i montern och en fet gott och blandat som tack. 
Jag tänker inte hänga ut vilken affär som gör såna gester *rusta, host* , men by the time we got to the car var påsen tömd. MUMS.

När vi drog vidare till nästa affär stötte vi på min bror och hans vän. 
Fråga mig inte vilket fel han (de båda) lider av, för det har jag intet svar på..
Skämt å sido.
Min duktiga bror har fått erbjudande om jobb på Uppsala konsert och kongress då han är så förbannat bra på kocklinjen. CRED.
Go lillebror! Du är en kämpe. Jag tror på dig i alla väder :)

Så väl hemma tog jag mig den första duschen på 1,5 vecka. 
Det kändes fint.
En såndär lyx som nyblivna tvåbarnsmammor sällan hinner med. Ni vet säkert vad jag menar ;)
Samtidigt insåg jag att jag för all framod har alla hästar hemma.. Haha. *torrhumor*

En toppendag helt enkelt! :)